SCHOOL DAILY SCHEDULE 2024

Monday / Rāhina Tuesday / Rātu	Thursday / Rāpare Friday / Rāmere
BELL TIMES	WHAT
8.40am MOVE TO YOUR P1 CLASS QUICKLY	
8.45 – 9.45 am	Period 1 (60 min)
9.45–10.45 am	Period 2 (60 min)
10.45 – 11.10 am	Tutor Class OR Assembly
11.10 – 11.30 am	Interval
11.30am MOVE TO YOUR P3 CLASS QUICKLY	
11.35 – 12.35 pm	Period 3 (60 min)
12.35 – 1.35 pm	Period 4 (60 min)
1.35 – 2.05 pm	Lunch
2.05pm MOVE TO YOUR P5 CLASS QUICKLY	
2.10 – 3.05 pm	Period 5 (55 mins)
Wednesday / Rāapa (student later start)	
8.25 – 9.20 am	Teacher - Professional Development
9.15am MOVE TO YOUR P1 CLASS QUICKLY	
9.20 – 10.15 am	Period 1 (55 min)
10.15 – 11.10 am	Period 2 (55 min)
11.10 – 11.30 am	Interval
THE REST OF THE DAY AS ALL OTHER DAYS	